Sök och boka hotell i Barcelona

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Barcelona vandrarhem


Barcelona vandrarhem. Att boka i sig på ett vandrarhem är ett utmärkt alternativ för dig som reser till Barcelona med en begränsad budget. Staden kan erbjuda många vandrarhem, med varierande service och pris. AAE Ciudadela Barcelona (Comercio 33 1/1a) är ett vandrarhem i Barcelona som erbjuder både privata och delade rum. Vandarhemmet ligger nära den stora tågstationen, Estacio de Franca. Receptionen på AAE Ciudadela Barcelona är öppen dygnet runt. Downtown Paraiso Hostel (Calle de la Junta de Comercio 13) är ett vandrarhem som ligger mycket centralt. Vandrarhemmet är öppet dygnet runt.

Det är lätt att ta sig från Downtown Paraiso Hotel till flygplatser, tåg och bussar. Vidare ligger vandrarhemmet nära många trevliga restauranger och nattklubbar. Alberguinn (c/Melcior de Palau 70-74) är ett vandrarhem i Barcelona som ligger endast fem minuters promenad från Sants Station. Alberguinn kan ses som en stor lägenhet vilken man delar med tio andra. Hostal Rembrandt (23, Puertaferissa) är ett vandrarhem som ligger mitt i Barcelona. Restauranger och möjlighet till bra shopping finns i närheten.

Paraiso Travellers Hostel (Ronda de Sant Pau, 55-57 Ppal1º) är ett vandrarhem i centrala Barcelona som kännetecknas av sin vänliga och avslappnade atmosfär. Personalen på vandrarhem är mycket angelägna att du ska få ut så mycket av din vistelse i Barcelona som möjligt, och ställer mer än gärna upp och hjälper till och svarar på dina eventuella undringar. Paraiso Travellers Hostel är perfekt för dig som vill ut och festa på kvällen, då det går att komma i på vandrarhemmet dygnet runt. Backpackers House BCN (Gran Via de les Corts Catalanes nº 602) är också ett vandrarhem som ligger i de centrala delarna av Barcelona.

Kontrollera alltid så att du kan stoppa dina värdesaker i ett säkerhetsskåp under vistelsen på vandrarhem i Barcelona. Detta i synnerhet om du delar rum med flera andra. Hör också efter om vilka möjligheter det eventuellt finns att tvätta sina kläder. Innan du bokar in dig på ett vandrarhem i Barcelona, så ska du alltid förhöra dig om frukost ingår i priset. Andra saker som du bör kontrollera om vandrarhemmet i Barcelona kan erbjuda är väskrum, tv, uthyrning av cyklar, tillgång till Internet och telefon, hur stora grupper som accepteras, om kök med kylskåp finns samt huruvida betalning med kreditkort accepteras.

Flera av vandrarhemmen i Barcelona har mycket bra webbplatser där man kan hitta all den information som man kan tänkas behöva. Om du har några vidare funderingar kring din bokning så kan du alltid höra av dig direkt till vandrarhemmet. I Barcelona så talas spanska och katalanska. Men det är inga problem att göra sig förstådd när man ringer till ett vandrarhem i Barcelona, även om man bara talar engelska.

Andra trevliga vandrarhem i Barcelona är Mambo Tango Youth Hostel (C Poeta Cabanyes 23), Pension Bahia (Calle Canuda 2), Hostal Els Angels (Villarroel 47), Inout Hostel (Major Del Rectoret, 2), Pensión Dos Reinos (Calle Trafalgar, 39) och Hostal d´Uxelles (Gran Via, 688 pral).