Sök och boka hotell i Barcelona

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotellrum Barcelona


Hotellrum Barcelona. När du bokat en resa till Barcelona är det hög tid att börja se sig om efter ett lämpligt hotellrum. Staden lockar nämligen en strid turistström året runt. Det enklaste sättet att boka ditt hotellrum i Barcelona är hemifrån och via Internet. De flesta hotellen i Barcelona har mycket bra hemsidor där man kan hitta information om den service som hotellet erbjuder, samt titta på bilder från hotellrummen. När du letar efter hotellrum i Barcelona är det bra om du har en karta när till hands. På så vis kan du enkelt se hur de olika hotellen ligger i förhållande till diverse sevärdheter och shopping. Tänk också i förhand ut hur mycket hotellrummet får kosta totalt. På vis kan du enkelt förfina din sökning och lättare få träffar som matchar din plånbok.

Om du skulle hitta ett hotellrum i Barcelona som ligger något utanför staden så innebär detta i de flesta fall inga problem. Kollektivtrafiken är mycket bra utbyggd i Barcelona. Här man tänkt att spendera en kortare period i Barcelona, såsom över en weekend, kan det naturligtvis vara en fördel om man har råd att lägga lite mer pengar på ett hotellrum som ligger mitt inne i Barcelona.

För dig som letar efter ett särskilt lyxigt hotellrum i Barcelona, så finns det många olika alternativ att välja mellan. Majestic (Paseo de Gracio 70) är ett femstjärnigt hotell som ligger nära Paseo de Gracia, där du kan få se modernistisk katalansk arkitektur. Du tar dig snabbt från det centralt belägna hotellet till busshållplats och tunnelbanestation. På Majestic finns det bland annat två restauranger, gym och swimmingpool. De fräscha rummen har air-condition vilket är mycket nödvändigt, i synnerhet under de heta sommarmånaderna. Ett annat Barcelonas lyxigare hotell är Barcelona Hilton (Avda Diagonal 589-591). Hotellet, som ligger i Barcelonas finansdistrikt, renoverades 2001. Förutom möjligheten att äta en god måltid i hotellets restaurang, kan du också ta en drink i hotellets finns cocktailbar. Hotellrummen på Barcelona Hilton håller en mycket hög standard. Två andra lyxhotell i Barcelona är Grand Marina (Moll De Barcelona) och Claris (Pau Claris 150).

Letar du efter ett hotellrum i Barcelona som ligger i mellanklassen finns det även här flera olika alternativ. Hcc Montblanc (Via Laietana 61) är ett trestjärnigt hotell som ligger väldigt när Placa Catalunya. Hotellrummen på Hcc Montblanc är bland annat utrustade med satellit tv, mini bar, telefon, säkerhetsskåp och air-condition. Ett annat mycket trevligt trestjärnigt hotell är Astoria (Paris 203). Även här är de fräscha hotellrummen mycket bra utrustade. Hotellet erbjuder också sina gäster bredband, parkering, swimmingpool och ett gym. Några andra bra hotell i Barcelona som ligger i mellanklass är Catalonia Princesa (Rec Comtal 16-18), Caledonian (Gran Via Corts Catalanes, 574) och Glories Hotel (Calle Padilla 173).

Självklart finns det också många hotellrum i budgetklass. Några av hotell som ligger inom denna prisnivå är City Park Pelayo (Carrer Pelai 1), Arc La Rambla (La Rambla 19), Inglis (Calle Boqueria) och Pelayo Hotel (Pelayo 9).