Sök och boka hotell i Barcelona

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Karta Barcelona


Karta Barcelona. Barcelona är en storstad med ungefär 1 500 000 invånare. Staden är i sin tur indelad i tio olika distrikt, som har en stor grad av självstyre. Innan man åker till Barcelona kan det vara bra att skaffa sig en karta över staden. Det är synnerligen värdefullt att ha en karta över Barcelona när till hands då man letar efter lämpliga hotell i Barcelona. På så vis kan man enkelt så hur hotellen ligger i förhållande till sevärdheter och andra nöjen. När du väl valt ett hotell eller vandrarhem i Barcelona, så ska du alltid markera ut detta på din karta. På så vis är det alltid lättare att hitta hem samt förklara var man bor för taxichaufförer.

Det finns flera bra kartor över Barcelona på Internet. BCN och Euroave är två bra sajter om man letar efter kartor över Barcelona. Förutom en stadskarta, som visar hur gatorna ligger, bör man ha en karta över Barcelonas kollektivtrafik. Det kan du hitta på sajten TMB.

Du kan i regel också få tag på en enklare karta över staden i receptionen på ditt hotell eller vandrarhem. Vidare kan du gå till något av Barcelonas turistkontor: Dirección General de Turísmo (Paseo de Gracia, 105), Turísmo de Barcelona (Pl. Catalunya Office), Turísmo de Barcelona (Estació de Sants Office) och Turísmo de Catalunya (Palau Robert). Om man tänkt att bila ner till Barcelona ska man se så att man har en ny bilkarta. I samband med de olympiska spelen 1992 byggdes nämligen en ny ringled runt staden.

Är man ovan med att köra i storstäder så ska man dock ställa bilen vid hotellet eller vandrarhemmet, för att sedan begagna sig av kollektivtrafiken då man turistar i Barcelona. För att lära sig att hitta bättre i Barcelona rekommenderas att åka med en busstur som tar dig runt staden. Att åka med Bus Turistic Barcelona ett enkelt, smidigt och billigt sätt att bekanta sig med staden. Du kan enkelt på tag på kartor som visar hur dessa bussar går i Barcelona.