Sök och boka hotell i Barcelona

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Logi Barcelona


Logi Barcelona. För dig som letar efter logi i Barcelona så finns det flera möjligheter i olika prisklasser. Det är alltid bra att leta efter logi i Barcelona innan avresan. Om man jämför med andra storstäder så är det inte speciellt dyrt med logi i Barcelona. Lämna aldrig ut några uppgifter till en förmedlare av logi i Barcelona som du inte tycker verkar vara seriös. Ett gott tecken är om förmedlaren av logi i Barcelona har funnits i flera år. Vidare är det naturligtvis också bra om förmedlaren av logi i Barcelona är lätt att nå via telefon.

Om du letar efter logi på ett femstjärnigt lyxhotell i Barcelona så finns det flera att välja mellan. Några av de hotell i Barcelona som har en mycket hög standard är exempelvis Claris (Pau Claris 150), Hispanos 7 Suiza (Sicilia, 255), Princesa Sofia Gran Hotel (Plaza Pio XXI 4), Rey Juan Carlos I (Avda Diagonal 661-671) och Barcelona Hilton (Avda Diagonal 589-591). För dig som söker efter logi på ett hotell i mellanklass i Barcelona, så rekommenderas dessa hotell: Hcc Montblanc (Via Laietana 61), Glories Hotel (Calle Padilla 173), Caledonian (Gran Via Corts Catalanes, 574) och Astoria (Paris 203).

Även för dig som letar efter logi på ett hotell i budgetklassen i Barcelona finns det fler mycket bra alternativ. Några av dessa hotell är Adagio (Ferran, 21), City Park Pelayo (Carrer Pelai 1), Paral-Lel (Calle Poeta Cabanyes), Amrey Sant Pau (Sant Antoni M. Claret, 173), Condestable (Ronda Universidad 1) och Medium Monegal (Pelayo 62). Om du reser till Barcelona med en något stramare budget så finns det många trevliga vandrarhem att välja mellan. Att bo på vandrarhem är ofta idealiskt om man är ute och reser med en större grupp. På vandrarhem lär man också ofta känna andra resenärer och man kan utbyta erfarenheter och tips. Några av de trevliga vandrarhemmen i Barcelona är Backpackers House BCN (Gran Via de les Corts Catalanes nº 602), Edelweiss Youth Hostel (Aguilar 54), Ramblas Home (Rambla Cataluña 64 1-1), Go Aparts Barcelona (Plaza España) och Hostal Portugal (Jose Anselmo Clave, 27).

Ett annat bra alternativ för dig som tänkt stanna i Barcelona under en längre tid är att hyra en semesterlägenhet. För dig som letar efter en semesterlägenhet i Barcelona kan sajten Second Casa rekommenderas. Det finns även campingplatser i Barcelona. Detta kan vara en mycket lämpligt typ av logi, i synnerhet under sommarmånaderna. Många campingplatser ligger något utanför Barcelonas centrum.

Innan man ordnar med logi i Barcelona kan det vara bra om man sätter upp ett tak för vad det maximalt får kosta. Jämför sedan flera olika alternativ där du väger samman pris, läge och service. Kollektivtrafiken är mycket väl utbyggd i Barcelona, så det innebär i regel inga problem om hotellet, vandrarhemmet eller lägenheten ligger något utanför staden. Se alltid till att vara helt införstådd med vilka villkor som gäller innan du slutför bokning av din logi i Barcelona. Läs alltid det finstilta i alla avtal. På så vis minskar du risken för obehagliga överraskningar när du väl är på plats i Barcelona.